DADES DE CONTACTE

C/Gardènies, núm. 8 07193 Palmanyola

Tel. 971149630 - 655922270

a/e escola@cpgasparsabater.org

16/1/13

Sant Antoni - Sant SebastiàBenvolgudes famílies
Us convidam a la cantada de gloses i a la torrada tradicional de l’escola que celebrarem el proper dilluns dia 21. Obrirem les portes a les 11.45 h. Hi estau tots ben convidats.
Vos demanam que tots aquells que pogueu, aporteu una mica de llenya el divendres dia 18. La podreu deixar en el munt que hi ha en el pati de Primària.
El dia de la torrada els infants han de dur fruita per berenar a les 11 h. i el que vulguin per torrar a partir de les 12 h.
Els alumnes de sisè han preparat, pro viatge d’estudis, una rifa d’un sopar per a dues persones al restaurant de Canet per cortesia de la família Cólera Escalas i dos passes per a dues persones a l’spa Hidrópolis que ens ha donat l’APIMA. El preu de cada tira de números és de 2 €. Així mateix hi haurà una venda de coques dolces a 1 € cada tros.
A fi de poder organitzar el servei de menjador de dia 21 us demanam que els infants de Primària que facin comptes quedar a dinar a l’escola ho anotin a l’agenda i els d’Infantil avisin directament a la tutora fins el divendres dia 18.

El claustre del CEIP Gaspar Sabater