DADES DE CONTACTE

C/Gardènies, núm. 8 07193 Palmanyola

Tel. 971149630 - 655922270

a/e escola@cpgasparsabater.org

23/4/20

Comunicat famílies de 23 d'abril



Benvolgudes famílies,

A hores d’ara encara no sabem quan tornarem a l’activitat presencial. Per aquest motiu vos volem fer arribar una sèrie d’informacions.

  • Dimarts vos vàrem enviar la Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 16 d’abril de 2020 per la qual s’aproven amb caràcter extraordinari les instruccions complementàries, a causa de l’epidèmia del COVID-19, per avaluar l’aprenentatge dels alumnes del segon cicle d’educació infantil i de l’educació primària a les Illes Balears per al curs 2019-2020.                                                       D’aquestes voldríem remarcar:
    • No es modifica el calendari escolar (el curs acaba dia 19 de juny).
    • Es realitzarà una avaluació personalitzada respectant el principi d’equitat
    • L’avaluació final tendrà en compte els resultats de la primera i segona avaluació així com la feina feta a casa durant el confinament.
    • La qualificació de les àrees a l'avaluació final no podrà ser inferior a la qualificació que tenia l'alumne abans de la suspensió de les activitats lectives presencials.
    • La repetició de curs serà només en casos excepcionals perfectament justificats.
  • Aquest tercer trimestre continuarem amb la feina educativa i l’atenció a l’alumnat de la mateixa manera que ho hem fet fins ara (correu electrònic, classroom, classdojo. blogs …)
  • Els processos d’adscripció (pas de sisè a primer d’ESO) i d’admissió (inscripció del nou alumnat) queden ajornats en funció de l’evolució de la situació. En tenir un calendari d’escolarització vos anirem informant.
  • Sabem que hi ha alumnes que necessiten més material que encara és en el centre. Per això entre dilluns i dimarts de la propera setmana (27 i 28 d’abril) vos convocarem per poder venir a recollir aquest material que els tutors hauran preparat (si necessitau res, posau-vos en contacte amb el tutor/a el més aviat possible). També avisarem a l’ajuntament i policia local i si fos necessari vos lliurarem un certificat acreditatiu que justificarà el vostre desplaçament al centre.

A mida que tinguem noves informacions vos ho comunicarem. Força i molts d’ànims

L'equip directiu