DADES DE CONTACTE

C/Gardènies, núm. 8 07193 Palmanyola

Tel. 971149630 - 655922270

a/e escola@cpgasparsabater.org

28/4/16

Mobilitza't per la selva

Benvolguts pares i mares,
Des de la comissió medi-ambiental i amb la implicació de tot el centre, hem organitzat un projecte de recollida de mòbils en desús (romputs o que no s'emprin però amb la bateria) per així dur a terme una tasca de reciclatge d'aquest aparells ( el coltan és un mineral que s'extreu majoritàriament de les mines al Congo i amb la seva explotació incontrolada es destrueix l'ecosistema) i ajudar a la labor que fa la Fundació Jane Goodall al Congo, tant per ajudar a les persones que viuen a les poblacions properes a les mines (creació d'escoles, projectes d'ajuda per l'autogestió de conreu...) , com pels ximpanzés en perill d'extinció com a conseqüència de la desaparició del seu hàbitat i pels furtius.
De manera significativa col·laboram amb cada 30 mòbils apadrinant un ximpanzé rescatat al centre de la Fundació Jane Goodall.

 
Teniu tota la informació a: http://www.mobilitzatperlaselva.org/ca/

o directament anar a la pàgina De la Fundació Jane Goodall.

La recollida dels mòbils es farà a l'entrada tant d'Infantil com de Primària, i podreu dipositar els aparells dins la capsa que haurà preparada amb un cartell informatiu. El termini de la recollida serà dia 3 de juny.

Gràcies per la vostra col·laboració.