DADES DE CONTACTE

C/Gardènies, núm. 8 07193 Palmanyola

Tel. 971149630 - 655922270

a/e escola@cpgasparsabater.org

3/4/20

Comunicat famílies

Benvolgudes famílies,

 En primer lloc voldríem desitjar-vos salut i paciència en nom de tot el professorat del centre.

 En aquests moments en què han transcorregut 2 setmanes d’una situació que mai no ens hauríem imaginat haver de viure, vos volem fer arribar una sèrie d’informacions:

  •  Sabem que no és fàcil per ningú, però vos podem assegurar que tots els membres de l’equip educatiu del centre fan un esforç constant perquè els vostres fills/filles rebin la formació que es mereixen, cercant altres maneres d’atendre’ls sense classes presencials. 
  •  Dins la línia de normalitat que intentam aconseguir, vos informam que a partir de dilluns rebreu, per correu electrònic, el butlletí de notes de la segona avaluació. Podrieu respondre al correu indicant si l’heu rebut, per tal de poder comprovar si vos ha arribat. Quan es varen suspendre les classes presencials, nosaltres ja havíem acabat la segona avaluació, ens faltava únicament fer les sessions, que realitzàrem de manera telemàtica. 
  •  Els vostres fills/filles en general, responen adequadament al treball telemàtic dintre de les seves possibilitats. Sabem que darrera hi sou vosaltres. No passeu ànsia!. A l’instant tendrem uns dies de vacances (del dijous 9 al diumenge 19 d’abril ambdós inclosos) i poder començar amb forces el tercer trimestre. 
  •  A hores d’ara encara no sabem quan tornarem a l’activitat presencial. Ara més que mai queda demostrat que pares, mares i professorat formam un equip
Ànim i coratge! Rebeu una salutació cordial.

 Equip directiu CEIP Gaspar Sabater