DADES DE CONTACTE

C/Gardènies, núm. 8 07193 Palmanyola

Tel. 971149630 - 655922270

a/e escola@cpgasparsabater.org

27/1/23

Identitat digital i pèrdua de la privacitat


"Saber com funciona una xarxa social, els riscs que implica i aprendre a fer una configuració correcta de la privacitat".

Aquest podria ser el resum del taller que Silvestre del Rio (de l'equip de Educando Proteges) va impartir dimecres dia 25 de gener a l'alumnat de les classes de 5è i de 6è. 

La manera de relacionar-se en una societat marcada per l'aparició i la implantació massiva de les xarxes socials ha canviat radicalment. Què fan els nostres alumnes? Amb qui parlen a través de les seves aplicacions? Estan protegits?

L'APIMA de l'escola ens va oferir una xerrada divulgativa sobre les aplicacions a Internet. La comissió TIC de l'escola va triar el tema IDENTITAT DIGITAL I PÈRDUA DE LA PRIVACITAT.

La xerrada va ser mooooolt interessant. Donam les gràcies a l'APIMA per regalar-nos aquest taller. Va ser molt profitós per als alumnes. Tant els mestres com les mares i els pares hem d'estar molt atents per supervisar i vigilar què fan els nostres menors quan es connecten a Internet i a les xarxes socials.

Vos deixam un enllaç a un video d'en Silvestre del Rio sobre la importància d'aquesta qüestió: