DADES DE CONTACTE

C/Gardènies, núm. 8 07193 Palmanyola

Tel. 971149630 - 655922270

a/e escola@cpgasparsabater.org

15/5/24

Viatge d'estudis 6è de Primària

Els dies 24, 25 i 26 d'abril els alumnes de 6è varen fer el seu viatge d'estudis. Enguany vàrem compartir el viatge amb els alumnes del CEIP Sa Casa Blanca i l'experiència va ser molt bona!

El primer dia ens vàrem aixecar ben prest per prendre l'avió cap a Bilbao. Des d'allà vàrem partir cap a Santillana del Mar per  visitar la Neocueva de Altamira. El capvespre vàrem fer un parc d'aventures a Santander.

El segon dia vàrem partir ben prest cap a Arriondas. Amb tota l'equipació necessària vàrem fer el descens del riu Sella en caiac. Una passada!!! Després de dinar vàrem pujar fins els llacs d'Enol, un conjunt de llacs que es troben en els Picos de Europa. Al principi va ploure molt però després vàrem poder fer una bona caminada.

El tercer dia visitàrem el parc de la naturalesa de Cabarceno on vàrem veure serps, tigres, orangutans, girafes, elefants, rinoceronts i molts altres animals. Vàrem dinar al parc i partirem cap a Bilbao on vàrem tenir temps per fer una volta i fer fotos al costat d'en Puppy i del museu Guggenheim.

Vos deixam un àlbum amb algunes fotografies (clicau sobre la imatge). Esperam que vos agradi!